Mijn nieuwe passie: “Manifest” op Netflix

Het Amerikaanse drama “Manifest” van NBC speelt zich af rond een vliegtuig dat op een mysterieuze manier tien jaar verdwijnt en vervolgens plotseling weer opduikt, zonder dat er ook maar een seconde is verstreken voor de passagiers aan boord.

Het verhaal volgt de Stone-familie, met in de hoofdrol Ben Stone, een luchtverkeersleider die aan boord was van het vliegtuig, en zijn vrouw Michaela, een politieagent. Hun leven wordt op zijn kop gezet wanneer ze ontdekken dat ze tien jaar ouder zijn geworden dan de mensen om hen heen, terwijl zij geen tijd hebben verloren.

Terwijl ze proberen hun eigen leven weer op te bouwen en te begrijpen wat er is gebeurd, krijgen ze te maken met nog meer onverklaarbare gebeurtenissen en visioenen die hen naar een groter doel leiden.

De serie maakt gebruik van een uniek tijdreis-element en speelt met het idee van het lot en de vraag of alles toeval is of dat er een groter plan aan het werk is. De karakters zijn diepgaand en gelaagd, en het verhaal blijft je boeien tot het einde.

Met sterke acteerprestaties van de hoofdcast, waaronder Melissa Roxburgh en Josh Dallas als Ben en Michaela, en intrigerende verhaallijnen die zich ontvouwen, is “Manifest” een must-see voor fans van drama en sciencefiction.

De serie heeft tot nu toe twee seizoenen uitgezonden, met de derde seizoen die momenteel in productie is. Het is nog niet bekend wanneer deze zal worden uitgezonden, maar fans kunnen niet wachten om te zien wat er in het volgende seizoen in opspraak zal komen.

Al met al is “Manifest” een indrukwekkende serie die je aandacht vanaf het eerste moment vasthoudt.