Hoe Iberis Projects je kan helpen om je droomvilla in Spanje te bouwen

Bouw je droomhuis in Spanje met Iberis Projects. Ze bieden de service om je eigen droomhuis te bouwen in Spanje. Het begint met het bekijken van geschikte plaatsen om samen met hen je huis te bouwen. Natuurlijk heeft iedereen andere verwachtingen en wensen als het gaat om de plek waar hij of ze zou willen wonen. Daardoor zijn de afstand tot het dorp, de ligging in de bergen (of juist niet), de stand van de zon en de buurt belangrijke zaken. Maar dit is natuurlijk maar een klein deel. Lees hieronder meer details over hoe het hele bouwproces bij Iberis Projects zal verlopen.

Individueel bouwen met Iberis Projects

Na het vinden van het beste stuk grond voor je, maken ze een afspraak met hun architecten om het basisplan uit te werken volgens de wensen van de klant. Al hun villa’s zijn goed ontworpen en exclusief. Uiteraard hebben ze diverse modelvilla’s bij de hand, waarin je ideeën en individuele touch in het nieuwbouwproject verwerkt kunnen worden. Elk nieuwbouwproject van Iberis Projects moet de individualiteit en persoonlijkheid van de klanten weerspiegelen!

De plannen

Na een uitvoerige afweging en overleg wordt een definitief plan vastgesteld. Een 3D artist impression van virtuele foto’s is ook een mogelijkheid tegen een kleine meerprijs. Deze impressies geven het gebouw dichter bij de werkelijkheid weer, omdat de nieuwste computerprogramma’s waarmee gewerkt wordt fantastische details bieden. Hierbij heb je als klant nog de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen aan je wensen.

Je villa bouwen in Spanje… Het uiteindelijke project

Iberis Projects Villa'sAls alles naar wens is, wordt het definitieve project bij de betreffende gemeente ingediend om de bouwvergunning aan te vragen. De oplevering en afronding nemen enkele maanden in beslag. Normaal gesproken kunnen ze al voor de afgifte van de bouwvergunning beginnen met het bouwrijp maken van de kavel, zodat er geen tijd verloren gaat. De keuze van alle materialen zoals tegelwerk, de keuken, het sanitair enz. gebeurt altijd in afspraak met de klant en alleen maar bij betrouwbare partners van Iberis Projects. Bestellingen worden in overleg met hen gedaan zodat er geen misverstanden ontstaan, en onnodige problemen gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

Daarnaast kunnen werken ze nauw samen met een advocatenkantoor dat ook een Nederlands sprekende advocaat heeft, die ervoor zorgt dat alle juridische zaken rondom de aankoop van een woning in Spanje volledig geregeld zijn en duidelijk uitgelegd worden. De advocaat zal ook de overdracht bij de notaris voorbereiden en bij de afspraak aanwezig zijn, om er zeker van te zijn dat alles correct wordt afgehandeld.

Het gehele bouwproces zal door Iberis Projects volledig worden gedocumenteerd inclusief foto’s van begin tot eind van de totale bouw. Zelfs als je niet permanent in Spanje aanwezig bent, zullen ze je de hoogte houden en informeren over het proces. De hele ervaring wordt beschreven als een aangename en uiterst interessante periode voor de klanten. Het resultaat is dan ook altijd bevredigend.

Wil je ook je huis laten bouwen in Spanje?

Ben je ook geïnspireerd? Aarzel dan niet om contact met op te nemen met Iberis Projects. Ze nodigen je graag uit voor een bezoek aan de recent gebouwde villa’s om een indruk te krijgen van de hoge kwaliteit van hun werk. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend. Eerdere klanten die hun villa’s hebben bezocht waren altijd enthousiast en ervan overtuigd dat het bouwen van een eigen huis in Spanje met Iberis Projects de beste keuze is – zowel financieel als kwalitatief. Andere vergelijkbare woningen zijn vaak een compromis en over het algemeen duurder.

Duur van een nieuwbouwwoning in Spanje

Ongeveer een jaar is de gebruikelijke duur van een nieuwbouw villa die wordt gebouwd. Omdat het precies zo zal zijn als je het je voorstelt, zal het zeker de moeite waard zijn om te wachten. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor de bouwprojecten dankzij de samenwerkingen met top kwaliteitsmerken en aannemers.

Garantie

Op al hun villa’s krijg je tien jaar bouwgarantie. Bovendien kun je gebruikmaken van de aftersales service, die onder andere inhoudt dat ze voorzien van een (opstal)verzekering, een zwembad en/of tuinonderhoud, schoonmaak van je villa en dergelijke. Kortom: ze begeleiden je van A tot en met Z.

Iberis Projects: hier kun je zeker van zijn ….

Alle onderdelen van de villa zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructies. De kwaliteit is gegarandeerd. Denk aan de volgende punten:

 • Je kunt een alarm plaatsen volgens je eigen keuze.
 • Het solide betonnen gebouw met thermische wanden wordt opgetrokken in een stevigheid die gebaseerd is op bodemonderzoek.
 • Het stukadoors- en schilderwerk van buiten- en binnenmuren: is opgebouwd in twee lagen. Het plafond en de wanden zijn gemaakt van metal studs en gipsplaat.
 • Het dak is plat en voorzien van polyurethaan isolatie.
 • Qua energiebesparing heeft de villa een A-label.
 • Volgens de Europese regelgeving is de zekeringkast voorzien van een automatische zekering. De verlichting gebeurt met Led-lampen.
 • Geluids- en warmte-isolatiematerialen zijn geïnstalleerd in overeenstemming met de EPN-normen.
 • Alle ramen zijn voorzien van zelfreinigend warmtewerend glas en zonwerende rolluiken. Hierbij is gedacht aan isolatie door aluminium profielen.
 • De inloopdouche is voorzien van een thermostatische kraan met een hoofddouche. Alle sanitaire ruimtes zijn mechanisch geventileerd.
 • De privé-tuin is omheind en heeft een irrigatiesysteem. De entree en entree zijn van beton.
 • Als je een zwembad laat installeren kan dit ook voorzien worden met led-verlichting.
 • Alle kamers zijn voorzien van klimaatregeling en vloerverwarming met waterpompen. De lucht wordt verwarmd en gekoeld via een centraal leidingsysteem.
 • Vloeren en tegels: er is gebruikgemaakt van keramische tegels en houten vloeren en epoxyvloeren.

Wat hoort bij de dienst na verkoop

Bij Iberis Projects bieden ze een volledig scala aan voordelen voor alle Iberis villa-eigenaren, zelfs in hun oudere projecten zoals dat in Benahavis. Wanneer je je aanmeldt voor hun Iberis service plan, verzekeren ze je dat je voor je huis zullen zorgen tegen een concurrerende prijs, net als voor hun eigen huis.

Hun betrouwbare en ervaren team zal ervoor zorgen dat je woning voor en na elk bezoek wordt schoongemaakt, inclusief ramen.

Eenmaal per week zullen professionele en ervaren tuinmannen je tuin onderhouden en groen houden gedurende het hele jaar. Dit omvat ook het zwembadbeheer; je zwembad wordt gereinigd en geïnspecteerd, zodat je er bij elk bezoek vanaf het moment dat je aankomt van kunt genieten.

Ook de elektrische installaties, het sanitair, het alarm …worden regelmatig gecontroleerd.